De kracht van paarden

 

Paarden laten je voelen en ervaren wie je in essentie bent en wat er speelt. Ze zijn helemaal in het nu en dat betekent dat we altijd werken met datgene wat op dit moment de meeste prioriteit heeft. Thema's die aan de orde kunnen komen zijn:

 

- Je gedachten, energie en intentie bewust gebruiken

 

- Je intuïtie (h)erkennen en gebruiken

 

- Je grenzen aan geven en verleggen

 

- In je kracht zijn en blijven (ook in beweging en contact met anderen)

 

- Lichaamsbewustzijn en communicatie

 

- Contact maken en verbinden

 

 

Voor iedereen die persoonlijk of creatief wil groeien, meer diepgaande inzichten wil in de relatie met zijn of haar paard(en), coaches, trainers, therapeuten, activiteitenbegeleiders (zorgboerderijen), managers, leidinggevende, high potentials, docenten etc.

 

De workshop is zowel individueel, met z'n tweeën of voor kleine groepen tot maximaal 6 personen te boeken.

 

De kracht van paarden...

A Hint of Paint

 

Tijdens deze 4-daagse workshop gaan we schilderen in verbinding met de paarden en muziek. Staan plezier en zijn met wat is centraal. Worden we getrakteerd op good food en mediteren we met de paarden midden in de natuur. Daarnaast genieten we van de kracht van de Yurt en het vuur onder de sterren, het liefst bij volle maan!

 

Hou je van schilderen en voel je je aangetrokken tot paarden dan is deze workshop zeker iets voor jou. Maar ook als je niets met paarden (denkt te) hebben, opent deze workshop een nieuwe dimensie, die je persoonlijke groei of creatieve werk een krachtige impuls geeft!

 

Zowel individueel, met z'n tweeën of voor kleine groepen tot maximaal 4 personen te boeken.

 

A Hint of Paint